Motivert!

Åh, dere vet den følelsen når man virkelig får til ting? Den hadde jeg på hundetrening idag. Hunden var PÅ. Den fungerte. Og det er virkelig kjemperått. Treningsdagboken var veldig sånn "dette fungerte ikke" de siste dagene, men idag kunne jeg skrive en glødende og motivert evaluering av treningen. Motivasjonen blir så mye høyere når jeg oppdager at ting fungerer, også. Dessuten har det å ha en bok hvor jeg faktisk skriver ned en plan, og en evaluering vist seg og være mye mer nyttig enn jeg trodde. Først når jeg fikk beskjed om det var jeg sånn "..neh" men nå som jeg faktisk har forsøkt viser det seg at det absolutt er lønnsomt. Det fungerer. Vi kommer noen vei.

Vilja har mange meninger. Og det er ikke for ingenting jeg kaller henne Vilja til daglig heller. Hun har vilje, fri og egen, og det er ikke alltid hun vil det samme som meg. Det er så mange som bare "ja men hun vil jo ikke" men hun vil ting, det er bare at hennes vilje og min ikke alltid klaffer helt. Og det er vel en del av det morsomme. Fordi jeg kan leve på det i dagesvis når hun har dager som er ordentlig bra. Dager hvor samarbeidet vårt bare klaffer, og idag var en sånn dag.

Dagens trening var egentlig veldig enkel. Litt Fellesøvelser, fri v/fot, ruta og løpe rundt. Men moduset var der. Dessuten trente jeg med godt selskap, og det er aldri feil det heller!

Men nå tror jeg det er på tide å finne loppekassa. Gjesp!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

viljastyrke

viljastyrke

16, Sandefjord

Denne bloggen har ett mangfold av temaer, og de kan du finne ved å klikke deg inn på kategorier! Gjerne følg oss på Instagram❤️ Du finner oss her: @beaucebabe for hunderelaterte innlegg @villiwiik for hverdag

Kategorier

Arkiv

hits